Anniek's Hondenuitlaatservice

Waar plezier voor uw hond voorop staat.
 

Vakantietijd! Uw huisdier in een kattenpension?

Het is weer vakantietijd. Hier een daar een dagdroom van een zonnig strand, een vreemde stad of een exotisch oord. Wellicht is de koffer al ingepakt, is de tent gecontroleerd op gebreken en al eens in de voortuin opgezet. Of misschien bent u meer een last-minute type; lekker op de bonnefooi naar een nu nog onbekende bestemming voor niet al te veel geld. Waar, wanneer en voor hoe lang u ook op vakantie gaat, er moet natuurlijk wel iets voor uw huisdier(en) geregeld worden. In veel gevallen is het niet praktisch om uw lieveling mee te nemen. Maar ja, opvang in bijvoorbeeld een kattenpension is nogal een stap. Uw viervoeter in een kennel, bij vreemde mensen en dieren voor al die tijd? Niet ieder huisdier wordt daar gelukkig van. Misschien is uw huisdier wel te oud of niet gezond genoeg? Of kan hij of zij niet goed met andere dieren overweg. Daarbij schrikken veel mensen van de kosten die een verblijf in een kattenpension met zich meebrengen. Het is net alsof uw vakantie twee keer zo duur wordt.


Huisdierverzorging

Maar ja, die lange autorit naar de Middellandse zee of die vlucht naar de tropen is voor uw kat, poes, hond, cavia, hamster, parkiet of reptiel gewoon geen optie. Gelukkig is er een prima alternatief. Stelt u zich eens voor dat uw huisdier gewoon in de vertrouwde omgeving kan blijven, op de tijdstippen die hij of zij gewend is wordt gevoerd en waar nodig uitgelaten en de verdere verzorging ook gewoon doorgaat! Met mijn Huisdierservice is dit allemaal mogelijk. Ik heb jarenlange ervaring met de verzorging van katten honden, konijnen, cavia’s, hamsters, vissen en reptielen. Vanzelfsprekend worden kooien, hokken, manden en andere verblijven bijtijds verschoond.

Medische verzorging

Daarnaast ben ik ook opgeleid als dierenartsassistente en kan ik zorgen dat uw dier zijn of haar medicatie krijgt toegediend. Andere paravetinaire handelingen en monitoring behoren in overleg eveneens tot de mogelijkheden.

Extra service

Mijn huisdierservice gaat net een stapje verder. Ik haal namelijk ook de post uit de brievenbus of van de deurmat en geef uw planten even wat water. Zo ziet uw huis er tijdens uw vakantie bewoond uit en bedenken inbrekers zich wel twee keer voordat ze besluiten bij u hun slag te slaan. Daarnaast is er in overleg nog veel meer mogelijk.Kosten en tarieven

Naast het voordeel dat uw huisdier tijdens uw vakantie gewoon in de vertrouwde omgeving kan blijven zult u zien dat de kosten ook aantrekkelijk zijn. Vooral als u twee of meer huisdieren heeft loopt dit al snel op en bespaart u zomaar de helft van wat u aan een kattenpension of andere huisdieropvang zou uitgeven!

Hoe werkt het?

Gebruik maken van mijn Huisdierservice is snel en eenvoudig. U neemt contact op voor een afspraak. Tijdens die afspraak kom ik bij u thuis langs om met u en uw huisdier(en) kennis door te maken en uw wensen door te spreken. Wanneer we het eens zijn tekenen we een sleutelcontract en verzorg ik vanaf het afgesproken tijdstip uw huisdier totdat u heerlijk uitgerust weer terug komt van uw vakantie. En u hoeft zich tijdens die vakantie geen zorgen te maken of uw lieveling wel gelukkig is in het asiel, kattenpension of huisdieropvang. Fijne vakantie!