Anniek's Hondenuitlaatservice

Waar plezier voor uw hond voorop staat.
 

Even voorstellen 

Mijn naam is Anniek Span. Al van kleins af aan ben ik gek op dieren. Met name op honden. Daarom heb ik na het VMBO gekozen voor de opleiding tot dierenartsassistente. Deze heb ik in 2009 afgerond. Tijdens deze opleiding kwam ik in aanraking met Hondenschool Kwispel. Hier ben ik in 2009 begonnen met stage lopen. Tijdens deze stage kreeg ik de mogelijkheid om de opleiding tot kynologisch instructeur te volgen. Met deze diploma’s op zak kon in eindelijk zelf les gaan geven bij Hondenschool Kwispel. Tot op heden doe ik dit nog steeds met plezier. Ook heb ik tijdens mijn schoolperiode kennis genomen van het trimmen van honden. Hiermee heb ik mijn kennis vergroot omtrent de verschillende vachten en de verzorging er van.

Door het les geven kwam en kom ik heel veel hondengedrag tegen. Dit vind ik ongelofelijk interessant en heb daarom besloten om de opleiding tot hondengedragstherapeut te gaan volgen. Hier heb ik ontzettend veel geleerd, wat ik heel goed in de praktijk kan gebruiken. Honden vertellen zoveel meer dan alleen wat hun staart aangeeft.

Daarom heb ik er voor gekozen om met een klein groepje per keer te gaan wandelen. Met 4 – 6 honden kan ik alle honden goed observeren en goed begeleiden zodat het voor allen een plezierige wandeling zal zijn.