Anniek's Hondenuitlaatservice

Waar plezier voor uw hond voorop staat.
 

Werkwijze uitlaatservice

Groepswandeling

Op de afgesproken tijd kom ik uw hond bij u thuis ophalen. Dit kan op vaste dagen of op afroep. Indien u niet thuis bent kunt u mij een sleutel geven of deze ergens veilig neerleggen. Voor het ontvangen van de sleutel onderteken ik een sleutelcontact met u. Ik haal uw hond op met een speciaal ingerichte bus, zodat de honden veilig vervoert kunnen worden. Het kan zijn dat er nog een aantal andere honden opgehaald moeten worden. Daarna zal ik naar een veilige uitlaatplek rijden waar de honden los mogen lopen. Na een ronde van ongeveer een uur  komen we weer bij de bus aan. Voordat we terug gaan rijden krijgt  uw hond nog wat te drinken en zal ik hem handdoek droog in de kennel zetten. Ligt er thuis nog een handdoek klaar dan zal ik uw hond nog een keertje afdrogen.

 Privéwandeling

Indien uw hond niet goed met andere honden overweg kan. Is er ook nog de mogelijkheid dat uw hond 1 op 1 uitgelaten wordt. Ook als u hond nog niet los kan lopen of andere problemen heeft zoals blessures kan een privéwandeling uitkomst bieden. Ook hier zal ik op de afgesproken tijd bij u thuis komen om uw hond op te halen voor een wandeling in de buurt. Deze wandeling zal ongeveer 30 minuten duren. Als de mogelijkheid daar is zal ik uw hond ook los laten rennen, eventueel aan een lange lijn en of een (denk) spelletje met hem doen.

Voordat u beslist of u gebruik gaat maken van mijn service wil ik graag persoonlijk kennis met u en uw hond/huisdier maken. Dan kunnen we rustig alles even doornemen en kan ik een inschatting maken in welke groep uw hond het beste past of wat uw wensen zijn wat betreft verzorging.